Samarbetspartners

Svenska Kyrkan

All mat till våra boende tillagades och levererades av Svenska Kyrkan och Umeå Pastorat. I möjligaste mån erbjud vi närproducerad och ekologisk mat för att starka det lokala engagemanget och för att minimera den negativa miljöpåverkan så mycket som möjligt. Maten kommer både att serveras i Backens församlingsgård och i vårt boende UBEC. Vi har också för avsikt att gemensamt utveckla aktiviteter och verksamhetsinsatser för våra boende.


Fjarrakademin & Bemanning AB

Från den första dagen de nyanlända kommer till oss, erbjud vi utbildning i samhällsorientering och anpassad svenska. Detta gör vi tillsammans med Fjärrakademin & Bemanninng AB. Förutom dagliga lärarledda utbildningar erbjuder vi en nyutvecklad digital lärplattform för repetitioner och fördjupning. UBEC tillhandahåller datorrum för våra boende.


L&S Omsorg & Hemtjänst AB

Förutom daglig städning av lokalerna kom L&S Omsorg & Hemtjänst att ansvara för tillgång till tvättmedel, diskmedel, hygienprodukter etc. Vi är också stolta över att vi kunde erbjudas dessa tjänster på de boendes eget språk, så långt det är möjligt.


Balticgruppen AB

Balticgruppen är ägare till fastigheten och var hyresvärd. I nära samarbete har vi utvecklat lokalerna för att skapa ett funktionellt, varmt och ombonat boende.